Diverse

Navnefest og Giveaway!

6. oktober 2013

Vil dere være med på en aldri så liten navnefest? Da jeg først startet denne bloggen var det å finne et navn litt som med navngiving av et barn: du vil gjerne bli kjent med denne skapningen først, og i mellomtiden bruker man gjerne «lillebror», «småtten», «bolla» eller som i mitt tilfelle «Kjøkkenet». En eller annen gang må man faktisk bestemme seg. Det har tatt lenger tid enn hva som er lovlig for navngiving av unger, men nå har jeg svar på spørsmålet «og hva skal barnet bloggen hete?». Nå kan jeg ønske dere

Velkommen til Oliven&Sjokolade!

(lurer du på bakgrunnen for navnet kan du lese mer om det her) 20131006-130247.jpg I denne anledning har én matglad følger av Oliven&Sjokolade muligheten til å få en navnefestgave i posten ved å gjøre følgende:

  • Lik Oliven&Sjokolade på Facebook og del dette innlegget på tidslinja di (f.eks med knappen lenger nede).
  • For ekstrasjanse i trekningen følg meg på Instagram.
  • Legg igjen en kommentar under dette innlegget for å bli registrert i trekningen,gjerne med en link til din favoritt sjokolade- eller oliven/olivenoljeoppskrift. Det trenger ikke være fra din egen blogg.

Og gaven? Oliven og sjokolade såklart, i form av en nydelig olivenolje som er malt med kakaobønner fra Nudo-Italia.

Jeg har hatt en boks av denne en stund og blant annet brukt den i blondies, men den er aller best som smakssetter på dampede eller bakte grønnsaker. Det kommer også en liten overraskelse ved siden av som jeg skal avduke senere, men kan røpe at også den har nær relasjon til det nye navnet.

Vinneren trekkes fra kommentarene i dette innlegget, mandag 28.oktober!

Oppdatering: Den lille overraskelsen  er kokeboka Olive Oil Desserts, full av oppskrifter på kaker og desserter med olivenolje i stedet for smør. Forfatteren begynte å utforske bruk av olje i bakverk for helsas skyld, men oppdaget hvor godt det smaker og ble hekta. Her kan du smugtitte på noen av oppskriftene fra boka.