Brød Premiert!

Samvittighetsløs sandwich

28. mai 2013

Jeg fikk en idé som jeg ikke helt visste om jeg turte å gjennomføre. En sandwich som egentlig ikke passer som noe måltid: for usunn til å være lunsj eller frokost og ikke riktig dessert heller. Mat som ikke egentlig fyller noen funksjon men bare er til for å nytes. Samvittigheten og bikinisesongen tilsier at denne skulle blitt med idéen, men siden du nå leser dette vet du jo hva som skjedde.

Det finnes ingen logisk grunn til legge en god dose camembert, sjokolade, jordbær og spekeskinke mellom to brødskiver og grille til ost og sjokolade smelter og skinka blir sprø i kantene, men prøv det likevel!

Del 3-4 jordbær i tykke skiver og stek på 190 grader i 10-12 minutter så de slipper litt væske. Skjær opp to brødskiver, ha et tynt lag smør på hver og legg skivene med smørsiden ned. Legg et lag med camenbert på den ene, etterfulgt av skinke, lune jordbær, grovrevet mørk sjokolade og litt maldonsalt. Avslutt med et lag til med ost, og brødskiva med smørsiden ut.

Stekes på grill under lokk, 5 minutter på hver side. Spis, og smil!
(og kanskje sykle en ekstra sløyfe på vei til jobb i morgen)

Denne oppskriften fikk 3. plass i Spekeskinkeutfordring på Matbloggsentralen i samarbeid med Nortura.