Diverse

Matro

3. november 2016

I vår fikk jeg en aldri så liten åpenbaring.

Kanskje jeg skal lage mat kun for å nyte den.

Det høres så selvfølgelig ut, men jakten på det neste spennende blogginnlegget begynte å ødelegge gleden ved å lage mat for meg.

Jeg ble misfornøyd med retter jeg laget fordi de ikke tok seg bra ut på bilder, selv om de smakte aldri så godt.

Jeg kunne få lyst å bake sjokoladekake, men hvis jeg akkurat hadde bakt nettopp sjokoladekake, selv om det var en helt annen oppskrift, var det for repetativt og ikke innovativt nok til å legge ut. Og hvis jeg ikke kunne blogge om det, hvorfor skulle jeg bake noe i det hele tatt?

Dere skjønner tegninga.

I sommer bestemte jeg meg for å ta en liten pause, for å se hvordan det var å lage mat bare for moro skyld, bare for min egen del. 3.november står det i kalenderen nå, langt forbi sommeren, og jeg har ikke savnet å dele oppskrifter en eneste dag. Å opprettholde bloggen gir meg rett og slett ikke så mye lenger.  Behovet for å lage (og ikke minst spise) maten min i fred er større enn trangen til å dele.

Jeg legger fortsatt ut bilder på Instagram med ujevne mellomrom, så følg meg gjerne hvis du skulle være nysgjerrig på hva og hvor jeg spiser. For tro meg, jeg kommer til å fortsette å lage mat, og spise mat, og bli inspirert av alt som finnes der ute av blogger, bøker og spisesteder. Du finner meg som @trrine.