Sponset Tilbehør

Søtpotet, spiralizer og et nytt samarbeid!

7. august 2015

Før sommerferien ble jeg kontaktet av nettbutikken KitchenTime som lurte på om jeg var interessert i et samarbeid. Etter å ha klikket meg gjennom butikken og funnet både kjøkkenutstyr jeg allerede bruker, og flere nye ting jeg har lyst på, var det ikke vanskelig å si ja. Det var heller ikke vanskelig å bestemme seg for et produkt jeg ville teste.

Jeg er så heldig å få lunsj fra Chikus Catering på jobb, og min favorittrett fra forsommeren er zoodles: squashpasta laget med en spiralizer. Jeg fikk låne med meg hjem spiralizeren en dag for å lage disse, og ble hekta. Altså, det er overraskende gøy å snurre en grønnsak rundt og rundt!

Da kan man jo bare tenke seg hvordan det var når jeg fikk min helt egen spiralizer fra KitchenTime i posten! Jeg hadde lyst å spiralize hvert eneste måltid jeg, men begynte rolig med disse enkle søtpotetspiralene med fetaost og sopp. Det går fint å lage den med søtpotetterninger hvis du ikke har spiralizer, men de tar lenger tid å steke og er ikke halvparten så gøy å lage (eller servere). Denne passer fint til grillet kjøtt/fisk, eller sleng på noen flere grønnsaker og gjør den til en hovedrett.

Spiralizer fra Kitchen Time kan kjøpes her (adlink), og hvis du har lyst på annet kjøkkenutstyr er det også en link til KitchenTime i høyrekolonnen. 

Søtpotetstrimler med fetaost og sopp

Ingredienser

 • 1/2 medium søtpotet
 • 4-5 aromasopp eller champignon
 • ca 1/4blokk fetaost
 • olivenolje
 • chilihonning

Slik gjør du

1. Bruk en spiralizer til å lage strimler av søtpoteten (eller skjær den i små terninger), og vend i litt olivenolje.
2. Kutt opp sopp i skiver og stek dem gyldne i en varm panne med litt olje i.
3. Ta soppen ut av panna og ha i søtpotetstrimlene. La dem steke til de begynner å få farge (snu litt på dem underveis), og ha en liten teskje chilihonning over. Rør litt rundt så honningen fordeles godt.
4. Ha de stekte potetstrimlene over på en tallerken, legg på sopp og drypp over litt olivenolje. Smuldre fetaosten på toppen og servér!

Nok til to personer som tilbehør.

You Might Also Like

 • Dora 10. august 2015 at 22:22

  Hei,
  Hei,
  HELT HONEY har en nett-shop…og hvis du tar kontakt med dem, virker det som om de også sender utenfor EU:)
  Nett-shop:
  http://helt.bigcartel.com/
  Homepage:
  http://www.helthoney.dk/

 • Roland Dahlström 27. august 2015 at 23:41

  Hej. Bra recept & trevlig sida du har. Och så har du världens bästa förklaring till varför man bloggar om mat. «Jag lagar mat för att jag blir glad, och bloggar för att jag är matnörd.»
  Just så är det!
  //Roland