Diverse Med O&S

Oliviers&Co og meg!

16. desember 2014

Tidligere i høst fikk jeg en utrolig hyggelig henvendelse fra Oliviers&Co om jeg ville dele noen oppskrifter med oliven og sjokolade med dem, og det ville jeg såklart!

Mesteparten av olivenoljeforbruket mitt er handlet inn fra Oliviers fordi jeg stoler på at de bryr seg om råvarene og produsentene, og fordi jeg får alltid smake på oljene før jeg kjøper så jeg finner en jeg liker og som passer med det det jeg skal lage.

I heftet finner du noen oppskrifter fra bloggen, som brioche og sjokoladefondant,  men også flere nye oppskrifter som jeg ikke har publisert tidligere sammen med litt informasjon om olivenoljene jeg har brukt.

Heftet blir tilgjengelig i alle Oliviers&Co sine butikker i løpet av uka, og kanskje havner det under noens juletre sammen med en digg olivenolje? Det er lov å håpe.

Produktene jeg har brukt til oppskriftene i heftet er sponset av Oliviers&Co.