Diverse

Mere mat på tumblr!

16. september 2014

Mye av det jeg lager kommer ikke på bloggen. Noen ganger fordi flere andre bloggere har laget noe som ligner eller fordi oppskriften kanskje ikke var så god, andre ganger fordi bildene ikke er bra nok, og veldig ofte fordi jeg ikke vil dra fram kameraet hver gang vi skal sette oss ned for å spise.

Mange av oppskriftene jeg tester har jeg funnet rundt på nettet, og de jeg er veldig fornøyd med finner du nå linket til på min Tumblr!

Jeg legger også inn linker til matvarer eller kjøkkenutstyr som jeg har funnet, og etterhvert kanskje bilder fra reiser og restauranter.

Så hvis det plutselig er rolig på her på olivenogsjokolade.com en periode, vær trygg på at jeg likevel styrer rundt på kjøkkenet og gå til olivenogsjokoade.tumblr.com for å se hva det er som har kommet ut av ovnen i det siste.

Et utdrag bilder med link finner du i menyen til høyre, og under TUMBLR i menyen øverst.