Frokost

Yoghurtdrikk med ingefær

24. juli 2014

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg plukket med meg frokost fra Blings de siste dagene på jobb. En morgen var de tomme for den juicen jeg pleier å ta, og i stedet fikk jeg med meg en liten flaske med yoghurtdrikk med ingefær og honning.

Den var deilig oppkvikkende i varmen, og jeg har etter beste evne forsøkt å gjenskape den. Ingefæren gir skikkelig sting, og så er det litt honning for å balansere det hele. Fort gjort å kjøre sammen i en blender, og en fin måte å få i seg væske og næring i varmen når det ikke er så behagelig å bruke tid på kjøkkenet.

Ikke at jeg klager på sommervarmen altså. Eller, kanskje litt?

Værgudene kunne godt ha stoppa på 25 grader, men sola skinner hvertfall.

Ingredienser

  • 150g gresk yoghurt
  • 15g fersk ingefær
  • 5 isbiter (for nedkjøling, kan erstattes med litt vann)
  • 0,5 Dl vann
  • 1 Ss flytende honning

Slik gjør du

1. Kjør alle ingrediensene i en blender til isen er helt knust og alt er blandet sammen.
2. Sil innholdet over i et glass og drikk!

Lag gjerne dobbel oppskrift og oppbevar i kjøleskapet i en mugge. Den vil skille seg etter en stund, men det er bare å riste den sammen igjen. Vær også oppmerksom på at smaken av ingefær vil bli kraftigere jo lenger den står.