Diverse

Gladnyheter!

20. oktober 2013

Først en gladnyhet til deg: fram til søndag har du fortsatt mulighet til bli med på navnefest-giveaway og vinne en olivenolje med kakao fra Nudo-Italia og overraskelsen ved siden av som jeg nå kan avsløre at er den fine kokeboken «Olive Oil Desserts» av Micki Sannar.

Her får du mange oppskrifter hvor olivenolje brukes både for sin gode smak, sine helsebringende egenskaper og for teksturen den gir til baksten. Alt du må gjøre for sjansen til å vinne er å like Oliven&Sjokolade på Facebook, og legge igjen en kommentar i det opprinnelige innlegget for navnefesten (link).

Så en gladnyhet for meg: jeg vant Matbloggsentralens Matstreifutfordring!

Min lammeskank med lun gulbetsalat vant meg en tur til Berlin og Grüne Woche (Green Week) i januar, hurra! Les mer her.

20130915-200157.jpg

You Might Also Like

 • Mari 21. oktober 2013 at 13:06

  Åh! Dette ønsker jeg meg!

 • Mari 21. oktober 2013 at 13:07

  Ups! Kommentert i feil innlegg!

  • Oliven&Sjokolade 21. oktober 2013 at 13:08

   Så bra at du oppdaget det selv, nå var jeg litt redd for at det kom dårlig fram hvor man skulle kommentere:)