Diverse

Oppdatering fra kjøkkenhagen

2. juni 2012

Sånn ser lille jordbærspiren ut fem uker seinere. Fortsatt ikke store greiene, men den er i det minste fortsatt levende!

Spiren til venstre er av en annen sort og ble plantet 2 uker etter de til høyre. Jeg er veldig spent på om den kommer til å overleve eller om de større plantene stjeler all næring. Nå som det har blitt varmere i lufta har jeg plantet alle spirene ut i potter på terrassen, og krysser fingrene for at de overlever selv om det ikke er 25 grader og strålende sol lenger. I dag har de fått en dose Biobact og jeg håper det skal gi dem en liten vekstboost.

Forøvrig plantet jeg tomatfrø også, og i løpet av 9 uker har de gått fra dette:

Til dette! Jeg er så stolt! Etter at de fikk en runde med gjødsel i form av tomatpinner fra Plantasjen har de sprunget i været, og det er kommet noen hårete greier der som jeg tror kanskje blir tomater etterhvert?

Nå er det også snart tid for å plante frø som kan sås direkte ute, som spinat, persille og salat. I følge hageboka mi er det bra å plante tomater sammen med spinat og jordbær med persille, men det gjenstår å se om det blir plass til noe annet i krukkene sånn som tomatene vokser?

You Might Also Like