Diverse

Mere Suppe!

6. august 2010

Denne fantastiske gulrotsuppen kan jeg ikke ta æren for. I dag hadde jeg ikke lyst å bruke tid på å lage middag, og enda mindre på oppvask. Men heldigvis har jeg oppdaget Mere Suppe i butikken! Sunn, god og mettende fersklaget suppe i spann. Ett spann inneholder 500 g suppe og koster rundt femtilappen. Tilsett litt kjøtt og godt brød så er dette nok til to sultne voksne.

De kommer tre varianter, med henholdsvis gulrot, brokkoli og rødbete som hovedingrediens. Brokkolien er min favoritt, med noen ekstra erter og stekte kamskjell oppi, men i dag ble det gulrot.

Jeg tilsatte noen stekte biter av svinefilet som jeg fant i frysern, en spiseskje creme fraiche og et knekkebrød. Voila, middagen er servert!

Og spist opp på en..to..tre….

 

You Might Also Like