Diverse

Velkommen!

9. november 2012

Endelig har Kjøkkenet fått en velfortjent oppussing!

Alt innhold er ikke oppdatert enda, blant annet oppskriftsarkivet og noen av de eldste innleggene, men jeg synes det var på tide å gi bloggen en ansiktsløftning. Jeg ville gjøre bloggen enklere å navigere i, og mer inspirerende å se på, og håper det vil gjøre det enda hyggeligere for deg å komme innom.

Jeg har gjort en del av utviklingen selv, og derfor kan det være noen feil som har sneket seg inn her og der som jeg må rydde opp i underveis.
Opplever du noen problemer med den nye siden blir jeg veldig glad om du ar deg tid til å melde det tilbake til meg så jeg kan ordne opp i problemet. Bruk enten skjemaet som ligger i bunn av dette innlegget, eller det som ligger under «Om Kjøkkenet» på hovedmenyen.

For å abonnere på bloggen kan du trykke på RSS ikonet oppe til høyre, eller like Kjøkkenet på Facebook ved å trykke på Facebook-ikonet.

Takk for at du kom på besøk, jeg håper du kommer tilbake igjen snart!

 

[contact-form][contact-field label=’Tilbakemelding’ type=’textarea’/][contact-field label=’Nettleser’ type=’text’/][contact-field label=’Navn eller Nettsted’ type=’text’/][/contact-form]

You Might Also Like